Работете со нас

Поради проширување на нашата дејност, имаме потреба од работници во градежниот сектор.

Сите заинтересирани кандидати може да не контактираат преку контакт формата.

Потребно е основно познавање на општи градежни работи, познавања во делот на безбедност при работа, а за специјализираните работи избраните кандидати ќе добијат соодветна обука.

Ве очекуваме!